Over ons

Nenefa: gespecialiseerd in reclame en belettering

Nenefa – een afkorting van Nederlandse Neon Fabriek – is gespecialiseerd in alle vormen van licht- en gevelreclame en belettering. Daarnaast maken wij spandoeken en frees- en laserletters, verzorgen wij drukwerk, ontwerpen wij huisstijlen en bouwen we websites. Nenefa bestaat al meer dan 70 jaar, namelijk sinds 1939. Nenefa is gevestigd in Den Haag en Zoetermeer, maar levert in de gehele Benelux.

Kwaliteit, deskundigheid en service

De kernwaarden van Nenefa zijn: kwaliteit, deskundigheid en service. Wij maken vrijwel al onze producten zelf. Dat garandeert een goede kwaliteitscontrole. Onze deskundigheid bewaken wij door te putten uit onze jarenlange ervaring en door voortdurend in te spelen op de laatste innovaties. Onder service verstaan wij: goed luisteren naar uw wensen, die wensen vertalen in een gedetailleerd voorstel en zorgen voor vlekkeloze montage en uitstekend onderhoud. Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt uit onze trouwe klantenkring.

De klanten van Nenefa: van eenmanszaak tot multinational

Nenefa heeft een zeer diverse klantenkring. Van eenmanszaak tot multinational. Wat onze klanten het meest in ons waarderen: onze expertise en flexibiliteit, en onze klantvriendelijkheid. En natuurlijk de goede prijs-kwaliteitverhouding.


Bel